Uppdaterad info om Vidbynäs Onsdagsgolf 2023

Nu har vi uppdaterat hemsidan med all info om Vidbynäs Onsdagsgolf 2023. Vi startar 17 maj och det mesta är sig likt från tidigare år. Det är fokus på att ha kul, träffa nya medlemmar och bli van vid att spela med lite tävlingspress. Vi fortsätter med slaggolf med handicap som tävlingsform, men vi lägger till en löpande eclectictävling där bästa nettoresultat på varje hål på både South och North läggs ihop.

Anmälan sker som vanligt via Min Golf, och anmälan öppnar en vecka före varje tävling. Vi har fyra starttider varje tävlingsdag, så max 16 startande per deltävling. I år ser vi gärna att alla samlas tio minuter före första start vid första tee för en kort genomgång, och så att alla känner sig välkomna. Vi ser helst också att alla stannar kvar vid green vid sista hålet för att tillsammans hylla vinnaren av dagens tävling.

Klicka nu på Om Onsdagsgolfen i menyn för att få all info om årets Vidbynäs Onsdagsgolf.

Annons

Kommentarer inaktiverade för Uppdaterad info om Vidbynäs Onsdagsgolf 2023

Under Info

Kommentarer inaktiverade.