Chockad!

Chockad!

Vad hände? Jag gjorde birdie på sista hålet för att slå Larsson #1. Undrar om han inte borde ha vunnit över mig egentligen?

Annons

3 kommentarer

by | oktober 5, 2013 · 23:03

3 svar till “Chockad!

  1. KortOchRakt

    Detta var dock inte den största chocken på Vidbynäs Södra igår. Att Larsson #1 kunde slå The Real #1, lågoddsaren från Sjöstan över 18 hål var närmast en sensation! Rykten gör dock gällande att L#1 har maskerat formen under under säsongen med ideliga 90+ rundor för att till finalen specialträna i ett mörkt rum i Tyresö, ha en hel arme japanska klubbsnidare till sitt förfogande samt anskaffa skaft i +3000 SEK klassen. Men nästa år, då…

  2. Den dag avslutningstävlingen går på Norra sätter jag mina pengar på dig Staffan!

  3. linusthorberg

    Förövrigt är det fritt fram för alla att själva bedöma bilderna på Marcus respektive på mig och Uffe som båda är tagna vid samma tillfälle. Den ena är tagen med en finsk kvalitetstelefon och den andra med en amerikansk leksak som vill ha världsherravälde. Gissa vilken?