Vad tycker du?

5 kommentarer

Under Info

5 svar till “Vad tycker du?

 1. Närmast linjen tycker jag personligen är mycket bättre, fler har en chans, längsta drive är enbart till för långtslående låghandicapare.

 2. Man kanske kan göra en kombination av närmast linjen och längsta drive? Om man sätter upp två rep med 3-meters avstånd så tar man längsta drive mellan repen.

  • linusthorberg

   Tanken har slagit mig. Med Anitas ide har jag varit med om folk som spelat wedge från tee för att vinna… Inte så kul. Med din ide Mats, kommer förmodligen ingen vinna… 🙂

   Men man kan ju ha bredare mellan repen. Som bör börja en bra bit från tee.

 3. Säg så här då: Man kör längsta drive så länge som ingen har kommit inanför repen. Kommer någon inanför repen slår den längsta drive utanför repen och för att slå den måste man slå längre innanför repen. Då vinner alltid någon och de kortslående kan vinna över de långtslående om de kommer innanför repen.

 4. Man kan ha längst drive en 10a per spelare, dom som vill vara med lägger en 10a innan tävlingen börjar. Att vi skall börja ränna runt med rep och grejer verkar som ytterligare ett moment som våra kära arrangörer behöver bemöda sig med.